40+ Hakan Çalhanoğlu Eşi Ve Çocuğu PNG

40+ Hakan Çalhanoğlu Eşi Ve Çocuğu PNG. Hakan çalhanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eşinden boşanacağını açıkladı. Ünlü çiftin bir kız bebekleri olacak.

Hakan Çalhanoğlu ve eşi Sinem Çalhanoğlu tatilde
Hakan Çalhanoğlu ve eşi Sinem Çalhanoğlu tatilde from cdn.haber.com
Hakan çalhanoğlu ve eşi sinem çalhanoğlu'nun kızları ile mutluluk pozu! Milan'da forma giyen milli futbolcumuz hakan çalhanoğlu ile eşi sinem gündoğdu'nun arasında neler döndüğünü bu içeriğimizde anlattık! Ünlü futbolcu hakan çalhanoğlu ile boşanma aşamasında olduğu 6 aylık hamile eşi sinem çalhanoğlu barıştı.

Dünyaca ünlü futbolcu hakan çalhanoğlu, çocukluk aşkım dediği eşi sinem hakan çalhanoğlu son paylaşımları hep eşi ve kız liya ile yapması da dikkatlerden kaçmadı.

.paylaşan çiftten, hakan çalhanoğlu, eşi sinem çalhanoğlu veanoğlu ve 3 aylık kızı liya'nın adını dövme yaptırdı. İşte sinem çalhanoğlu'nun dün boşanacaklarını açıklayan eşi hakan çalhanoğlu'na yanıt olarak sayfasından paylaştığı o mesajı: 8 şubat 1994 yılında almanya'da dünyaya gelmiştir. Sevgili hakan, saldırmak kendini savunmanın en iyi yoludur derler.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url