View Çamlıca Kulesi Manzara Pics

View Çamlıca Kulesi Manzara Pics. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla bugün açılışı gerçekleştirilen çamlıca kulesi'nden i̇stanbul'un doyumsuz manzarası görüntülendi. Başkan recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla bugün açılışı gerçekleştirilen çamlıca kulesi'nden i̇stanbul'un doyumsuz manzarası görüntülendi.

Yoğun sisin oluşturduğu manzara havadan görüntülendi - Son ...
Yoğun sisin oluşturduğu manzara havadan görüntülendi - Son ... from foto.sondakika.com
İstanbul'un en yüksek yapısı olan çamlıca kulesi, açılış törenini takip eden basın mensuplarına tanıtıldı. İstanbul'un en yüksek yapısı olan çamlıca kulesi, cumhurbaşkanı erdoğan'ın katıldığı açılış törenini takip eden basın çamlıca kulesi'nden istanbul manzarası. Son zamanlardaki gördüğüm en muhteşem manzara.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla bugün açılışı gerçekleştirilen çamlıca kulesi'nden i̇stanbul'un doyumsuz manzarası görüntülendi.

Son dakika haberine göre i̇stanbul'un sembol yapılarından biri olan çamlıca kulesi bugün başkan erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Çamlıca kulesi'nde hızla süren çalışmalar tamamlanma aşamasına gelirken. Bir bakıyorsunuz adalar manzarası, sonra diğer tarafta i̇stanbul boğazı enfes manzaralara hazır olun. Kucuk çamlıca kulesinden ıstanbul manzarasi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url