View Çamlıca Kulesi Ne Işe Yarar PNG

View Çamlıca Kulesi Ne Işe Yarar PNG. İstanbullulara, mega kenti, panoramik olarak izleme olanağı sunacak olan,çamlıca kulesi'nin. İstanbul'un ve avrupa'nın en yüksek yapısı ünvanını taşıyan çamlıca kulesi, çağ açan fethin 568'inci yıldönümünde, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Propolis Nedir? Ne İşe Yarar? » FitveForm
Propolis Nedir? Ne İşe Yarar? » FitveForm from fitveform.com
Toplam yüksekliği 365 metre (1.198 ft) olan kulenin 220 metrelik bölümü 53 katlı betonarme yapı, 145 metrelik bölümü ise antendir. Çamlıca kulesi sayesinde ülkemiz yayıncılık alanında bir ilke daha imza atmış oldubakan karaismailoğlu, çamlıca kulesi'nin estetiği ve mühendislik niteliklerinin övünülesi. Çamlıca kulesine yerleştirilen ve panorama.istanbul internet sitesi üzerinden hizmet veren siteden süleymaniye, kuzguncuk, çamlıca, ataşehir, emirgan 31 mayıs adana demirspor transfer haberleri!

Peki çamlıca kulesinin uzunluğu kaç metre oldu?

Kulenin dış cephesine iki blok daha yerleştirildi. En son 2 hafta önce küçük çamlıca dediğimiz yani çamlıca kulesinin yapılacağı yerdeydik. Kalan 202.50 metresi ise betonarme yapı olacak. Toplam yüksekliği 365 metre olan çamlıca kulesi, 220 metrelik bölümü 53 katlı betonarme yapı, 145 metrelik bölümü ise antendir.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url