27+ Ilayda Alişan Masumiyet Dizi Oyuncular Background

27+ Ilayda Alişan Masumiyet Dizi Oyuncular Background. Kızı ela'nın (i̇layda alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki masumiyet dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Masumiyet dizisinde ela karakteri ile izleyicisi karşısına çıkacak güzel oyuncu i̇layda alişan 1 ocak 1996 i̇stanbul doğumludur ve 25 yaşındadır.

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan ...
Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan ... from i.tv100.com
Bu isimlerden biri de dizide ela yüksel karakterine hayat veren güzel oyuncu i̇layda alişan. Daha ilk bölümden hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile farkını ortaya koydu. Fox tv'de yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgi gören masumiyet dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ilgi çekmeyi başarıyor.

*1 ocak 1996 tarihinde doğan i̇layda alişan 25 yaşında.

Gold film yapımı olan filmin yönetmenliğini ömür atay yapmaktadır. Fox tv ekranlarında yayınlanan masumiyet dizisi, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen bir türlü reytinglerde. Masumiyet dizisinde ela karakteri ile izleyicisi karşısına çıkacak güzel oyuncu i̇layda alişan 1 ocak 1996 i̇stanbul doğumludur ve 25 yaşındadır. İşte masumiyet ela ile ilgili tüm detaylar haberimizde.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url