View Ilayda Alişan Boy Kilo PNG

View Ilayda Alişan Boy Kilo PNG. İlayda alişan çukur akşın ve masumiyet ela karakterleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır.

İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ile aşk iddialarını yalanladı!
İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ile aşk iddialarını yalanladı! from cdn.haber.com
İlayda alişan, fox tv ekranlarının yeni dizisi masumiyet'te ela karakterini canlandırıyor. Şampiyon dizisi tam liste oyuncu kadrosu ve karakter açıklamaları için 1996 yılında i̇stanbul da dünyaya gelen i̇layda alişan şuanda 23 yaşındadır. İlayda alişan boyu ve kilosu.

İlayda alişan'ın hayatı, i̇layda alişan biyografisi, i̇layda alişan kaç yaşında, i̇layda alişan nereli, i̇layda alişan boyu kilosu, i̇layda i̇layda alişan ilk olarak oyunculuk hayatına reklam filmlerinde başladı.

İlayda alişan, son olarak kadrosu dilan çiçek deniz, aras bulut i̇ynemli, perihan savaş, ercan kesal, mustafa üstündağ, erkan kolçak köstendil, öner erkan, rıza kocaoğlu ve nebil sayın gibi usta isimlerden oluşan çukur dizisindeki akşın karakterine hayat vermiş ve şampiyon filminde de rol almıştır. Behçet kemal çağlar lisesi'nde eğitimini tamamlayan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Hakkında ise ekran severler tarafından bir çok sorunun cevabı araştırılıyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url