31+ Serkay Tütüncü Survivor Final Gif

31+ Serkay Tütüncü Survivor Final Gif. Sms oylaması sonucu serkay tütüncü kaybederek ikinci olmuştur. Atakan'la girdiği mücadeleyi kazandıktan sonra finale adını yazdıran serkay'ın survivor şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşması tv8 ekranlarında yayınlanan survivor panorama.

Serkay Tütüncü, Cansu Kanışkan'dan ayrıldı!
Serkay Tütüncü, Cansu Kanışkan'dan ayrıldı! from img19.magazinmax.com
Katıldığı survivor 2016'da finale kalan ve adını geniş kitlelere duyuran serkay tütüncü, yaptığı survivor açıklamasıyla gündemde. Serkay tütüncü survivor 2016 final. Serkay tütüncü biyografi, serkay tütüncü hayatı, serkay tütüncü kim, serkay tütüncü kimdir, survivor serkay, serkay tütüncü.

Serkay tütüncü survivor 2016 final.

Acun ilıcalı'nın survivor final oylamasındaki sms sonuçlarını gece yarısından sonra açıkladı ve bi̇ri̇nci̇ atakan şampi̇yon avatar atakan survivor'da birincinin açıklandığı ana gelindiğinde nefesler tutulmuştu. 30 haziran 2016 perşembe gecesi yayınlanan büyük finalde kazanan yarışmacı belli oldu. Damla, atakan ve serkay, kıbrıs'taki ilk finalist olmak için yarıştı. Atakan'la girdiği mücadeleyi kazandıktan sonra finale adını yazdıran serkay'ın survivor şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşması tv8 ekranlarında yayınlanan survivor panorama.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url