View Murat Gezer Nazlı Çarmıklı Pictures

View Murat Gezer Nazlı Çarmıklı Pictures. Bu arada müstakbel çift, aşk yuvalarını da buldu. İşte nişanlısı mina başaran'ı uçak kazasında kaybeden murat gezer'in yeni aşkı!

Murat Gezer'in yeni aşkı Nazlı Çarmıklı sosyal medyasına ...
Murat Gezer'in yeni aşkı Nazlı Çarmıklı sosyal medyasına ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Bu arada müstakbel çift, aşk yuvalarını da buldu. Çift, bu akşam nazlı çarmıklı'nın ailesinin beylerbeyi'ndeki yalısının bahçesinde düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Günaydın köşe yazarı bülent cankurt, bugünkü yazısında feci jet kazasında hayatın kaybeden mine başaran'ın nişanlısı murat gezer ve nazlı çarmıklı'yı kaleme aldı.

Mina başaran ile evlilik arifesinde olan murat gezer, 2,5 yıl süren yas sürecinin ardından nazlı çarmıklı ile bu akşam nikah masasına oturdu.

Gezer, emin çiftçi ile 21 temmuz 2016'daki düğünü son anda iptal olan ve yıllardır kalbini yeni bir aşka kapatan nazlı çarmıklı ile yaklaşık beş ay önce flört etmeye başlamıştı. Sosyetenin önemli simalarında biri olan çarmıklı ailesinin beylerbeyi yalısında bugün nikah var. İş insanı murat gezer, 2018'deki düğünden bir ay önce nişanlısı mina başaran'ı dubai'deki bekarlığa veda partisi dönüşü meydana gelen uçak kazasında kaybetmişti. İş insanı murat gezer ve çarmıklı ailesinin kızı nazlı evleniyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url