View Recep Tayyip Erdoğan Müjde Gif

View Recep Tayyip Erdoğan Müjde Gif. Cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak'ta, filyos limanı açılışı ve doğalgaz i̇şleme tesisleri temel atma töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. Başkan recep tayyip erdoğan'ın bugün bölgede yeni bir gaz keşfine yönelik açıklama yapması bekleniyor.

Başkan Erdoğan'dan vatandaşa müjde! | BÖLGE GAZETESİ
Başkan Erdoğan'dan vatandaşa müjde! | BÖLGE GAZETESİ from www.bolgegazetesi.com
Erdoğan müjdeyi ne zaman açıklayacak? Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan müjde ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Cumhuhurbaşkanı erdoğan, 'türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini karadeniz'de gerçekleştirdi.

Türkiye cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan, ak parti genel merkezi'nde genişletilmiş i̇l seçim i̇şleri başkanları toplantısı'nda müjde üsüne müjde verdi.

Türkiye cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı sayın recep tayyip erdoğan müjdeli haberi canlı yayınla türk milletiyle paylaştı. Türkiye cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı sayın recep tayyip erdoğan müjdeli haberi canlı yayınla türk milletiyle paylaştı. Müjdesi̇ erdoğan, her güzel gelişmeyi millete müjde olarak yansıtacaklarını belirterek bu anlayışla. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan partisinin grup toplantısında millletvekillerine hitap etti.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url