17+ Şevval Sam Metin Tekin Çocuğu Pics

17+ Şevval Sam Metin Tekin Çocuğu Pics. Paramparça dizisinin güzel yıldızı leyla tanlar ile. Seneler geçer ve şevval sam büyür.

Şevval Sam eski eşini acı gününde yalnız bırakmadı - Son ...
Şevval Sam eski eşini acı gününde yalnız bırakmadı - Son ... from fotocdncube.gazetevatan.com
Kadın hayranı son albümünü metin tekin adına isteyince şevval sam büyük bir şok yaşadı. Başarılı oyuncu ve müzisyen şevval sam'ın 1993'te metin tekin ile yaptığı evlilikten 1997 yılında oğlu tarık emir dünyaya geldi. Annesiyle birlikte paylaştığı fotoğraf büyük beğeni toplayan tarık emir tekin, fotoğrafa 'mama' notunu düştü.

Ntv spor'de futbol yorumcusu olarak görev yaptı.

Başarılı oyuncu ve müzisyen şevval sam'ın 1993'te metin tekin ile yaptığı evlilikten 1997 yılında oğlu tarık emir dünyaya geldi. Şarkıcı ve oyuncu şevval sam ile beşiktaş'ın efsane futbolcusu metin tekin'in oğlu olan emir tarık tekin, oxford üniversitesi'nde drama eğitimi almıştır.daha önce can evrenol'un çıplak dizisinde oynadığı bilinen emir tarık tekin, şimdilerde kanal d'nin yeni dizisi sadakatsiz'de selçuk karakterini. Şevval sam ile metin tekin'in oğlu tarık emir tekin, 8 bin kişinin başvurduğu oxford'un drama okuluna seçilen 17 kişiden biri ve ilk türk oldu. Biz de bunu kutlamak için hep birlikte dışarı çıktık diye konuştu.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url