32+ Şevval Sam Metin Tekin Düğün Gif

32+ Şevval Sam Metin Tekin Düğün Gif. Şevval sam ve metin tekin, yeni doğan tarık emir'le, acun ilıcalı'ya röpotajı 23.06.1997. Bu sırada metin tekin ile hayat onların yollarını bir kez daha kesiştirir.

Şarkıcı Pamela'nın eski kocası Çukur'un Beyefendi'si Burak ...
Şarkıcı Pamela'nın eski kocası Çukur'un Beyefendi'si Burak ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Mekan çıkışında kendilerini bekleyen gazetecilerin sorularına yanıtlayan sam, oğlumla birlikte eğlenmeye çıktık. Htube tv 186 views5 months ago. Şevval sam ile eski futbolcu metin tekin'in oğulları tarık emir tekin, geçtiğimiz gün 'paramparça'nın genç yıldızı leyla tanlar ile kanyon'da objektife yansıdı.

Beşi̇ktaş'ın efsane futbolcularından metin tekin'in, yaşlılığa bağlı sebeplerden ötürü 84 yaşında kurtarılamayan babası avukat tarık tekin bugün i̇zmit 'te son yolculuğuna uğurlandı.

Şevval sam at gibi bir hanım efendi olduğunu gösteren fotoğraftır. Bu sırada metin tekin ile hayat onların yollarını bir kez daha kesiştirir. Tarık emir tekin, ekranların genç oyuncusu leyla tanlar ile kanyon'da objektiflere takıldı. Şevval sam ile bir dönemin gözde futbolcularından metin tekin'in düğünleri de uzun süre konuşulmuştu.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url