14+ Abdülhamid Han Türbesi Ziyaret Saatleri Pictures

14+ Abdülhamid Han Türbesi Ziyaret Saatleri Pictures. Sultan 2.abdülhamid han türbesi fatih •. Atamızı ziyaret etmek geç kalınsa da huzur verdi.(2 i̇pucu).

İlklerin Padişahı Sultan Abdulhamid Han'ın vefatının 102. yılı
İlklerin Padişahı Sultan Abdulhamid Han'ın vefatının 102. yılı from i2.haber7.net
Abdülhamid han'ın türbesi, yayınlanan tarihi dizilerin de etkisiyle ziyaretçi akınına uğruyor. Bir devrin unutulmaz padişahımız gidin hiç olmasa bir hayır duası edin hem.(2 i̇pucu). Mahmud ve sultan abdülaziz ile 19 hanedanın medfun olduğu sultanahmet'teki türbenin, 9 şubat cuma günü açılacağını bildirdi.

Mahmud ve sultan abdülaziz ile 19 hanedanın medfun olduğu sultanahmet'teki türbenin, 9 şubat cuma günü ziyarete açılıyor.

Katılımcılar, daha sonra abdülhamid han'ın türbesine ziyarette bulunup dua etti. Abdülhamid han türbesi olarak biliniyor ama titiz bir çalışmayla yürütüldüğünü ve türbenin 9 şubat cuma günü ziyarete açılacağını bildirdi. Mahmud ve sultan abdülaziz ile 19 hanedanın medfun olduğu sultanahmet'teki türbe restorasyondan sonra ziyarete açıldı. Abdülhamid han'ın türbesi, yayınlanan tarihi dizilerin de etkisiyle ziyaretçi akınına uğruyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url