Download Güllerin Savaşı Canan Ergüder Eşi PNG

Download Güllerin Savaşı Canan Ergüder Eşi PNG. Güllerin savaşı dizisinde kendisi gibi oyuncu kenan ece ile tanışıp 2017 yılında evlenmiştir. Ergüder'e evlenme teklif eden yalçın konuk, teklifi karşısında 'özgürlüğüme düşkünüm, evlenemem' yanıtını aldı.

Canan Ergüder - Güllerin Savaşı - Oyuncular
Canan Ergüder - Güllerin Savaşı - Oyuncular from i.kanald.com.tr
' güllerin savaşı' adlı dizide tanışan kenan ece ve canan ergüder, dizide başlayan aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Başarılı oyuncu canan ergüder güllerin savaşı dizisinde şuanki eşi kenan ece ile tanışmış ve 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Canan ergüder, bıçak sırtı, binbir gece, behzat ç ve güllerin savaşı dizilerinde oynamış.

2015 yılında 'güllerin savaşı' adlı dizide sevgiliyi canlandıran ikili, kısa süre sonra gerçek hayatta da görüşmeye başladı.

40 yaşında bebek sahibi olmaya karar veren canan ergüder, kanal d'de yayınlanan 2. Canan ergüderin güllerin savaşı dizisinde oynadığı gülfem sipahi karakterinin kısa açıklaması ve resmi. 'güllerin savaşı' dizisinde birlikte rol alan kenan ece ve canan ergüder'in sette başlayan aşkı nikâh masasına taşınmıştı. Ünlü ikili sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşarak aşklarını ilan etti.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url