Get Erdoğan Müjdeyi Verdi Background

Get Erdoğan Müjdeyi Verdi Background. Konya'da toplu açılış töreni'nde konuşan cumhurbaşkanı erdoğan, konya'ya metro müjdesini vererek, eylül ayında ihalenin yapılacağını açıkladı. 02 mart 2021, salı 15:47 son güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! 'Ankara ve Bursa'dan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! 'Ankara ve Bursa'dan ... from www.olay.com.tr
Erdoğan'ın değerlendirmeleri ve sorulara verdiği cevaplar şöyle afad, kızılay, jandarma, silahlı kuvvetlerimiz çok ciddi bir koordine içinde buradaki mücadeleyi başarılı şekilde verdiler. Başkan erdoğan yaptığı açıklamada, son gemi olan kanuni bakım çalışmalarının ardından karadeniz'deki görevi için yola çıktı. Uzun ve emek isteyen bir hazırlık döneminin ardından bu strateji belgesini kamuoyunun önüne getiren adalet bakanımıza ve katkı.

Erdoğan, i̇ngiltere ile yarın yapılacak serbest ticaret anlaşması ile yeni.

Erdoğan'ın değerlendirmeleri ve sorulara verdiği cevaplar şöyle afad, kızılay, jandarma, silahlı kuvvetlerimiz çok ciddi bir koordine içinde buradaki mücadeleyi başarılı şekilde verdiler. Başkan erdoğan'ın yeni müjdesi ne? Yüksek öğrenimde kredi burs ücreti 1 ocak'tan itibaren 500 lira olacak' dedi. Başkan erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları;


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url