View Abdülhamit Han Hazretlerinin Ölüm Yıldönümü Pictures

View Abdülhamit Han Hazretlerinin Ölüm Yıldönümü Pictures. .sultan i̇kinci abdülhamid han'a ölümünün 97'inci yıldönümü dolayısıyla kapsamlı bir anma etkinliği düzenledi. Kocaeli büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen sultan 2.

Sultan Abdülhamid'in 102. ölüm yıldönümü Rahmetle Anıyoruz ...
Sultan Abdülhamid'in 102. ölüm yıldönümü Rahmetle Anıyoruz ... from i.ytimg.com
.sevgisi, abdulhamid han hayatı, abdülhamid han hazretleri el muzaffer han imzası, abdülhamit han istimdat, abdülhamid han ölümü, abdülhamid han özür şiiri, abdülhamid han ölüm yıldönümü. .padişahı sultan i̇kinci abdülhamid han'a ölümünün 97'inci yıldönümü dolayısıyla anma etkinliği düzenledi. Osmanlı devleti'nin en çok merak edilen padişahlarının başında gelen sultan ii.abdülhamid

Abdülhamid han için duygulandıran ayrılık şiiri.

.padişahı sultan i̇kinci abdülhamid han'a ölümünün 97'inci yıldönümü dolayısıyla anma etkinliği düzenledi. Abdülhamid han'ı anmak ve anlamak söyleşisi vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Sultan abdülhamit han'ın i̇srail'in devlet olmaması için her şeyi yaptığını belirten cuma i̇çten, 33 yıl süren padişahlık döneminde bir karış memleket toprağı kaybedilmemiştir. Etiketler:abdülhamid han, abdülhamit, cenazesi, kabir, ölüm, osmanlı, padişahlar, son 24 saat, vefat, yad, yıldönümü.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url