View Nagehan Kaşıkçı Necati Şaşmaz Pictures

View Nagehan Kaşıkçı Necati Şaşmaz Pictures. Cemal kaşıkçı ile akraba mı? Necati şaşmaz, 12 aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük nagehan kaşıkçı ile evlenmiştir.

Necati Şaşmaz'ın 10 milyon TL tazminat istediği eşi: 'Sana ...
Necati Şaşmaz'ın 10 milyon TL tazminat istediği eşi: 'Sana ... from cdntr2.img.sputniknews.com
Sessiz ve sakin bir hayat süren nagehan şaşmaz, 7 yıllık evliliğinin sonunda ise necati şaşmaz'ın kendisine karşı 10 milyon tl tazminat isteyerek açtığı boşanma davasıyla gündeme geldi. Nagehan kaşıkçı ani bir kararla necati şaşmaz ile nikah masasına oturmasıyla gündeme geldi. Sessiz sedasız, kurtlar vadisi başrol oyuncusu necati şaşmaz ile evlenmiştir.

Necati şaşmaz ile dayımız ömer lütfi mete vasıtasıyla tanışıyorduk.

Kurtlar vadisi'nde canlandırdığı 'polat alemdar' karakteri ile tüm dünyaca tanınan necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı şaşmaz'ın boşanacağı öğrenildi. Sayfa programında iddia edilen bir habere göre necati şaşmaz, 2012 yılında evlendiği nagehan şaşmaz ile boşanıyor. Necati şaşmaz, 12 aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük nagehan kaşıkçı ile evlenmiştir. Oyuncu necati şaşmaz ile nagehan şaşmaz'ın karşılıklı açtıkları boşanma davasında mahkeme tarafları eşit kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url