24+ Aziz Yıldırım Eşi Pictures

24+ Aziz Yıldırım Eşi Pictures. Çelikkıran'ın şiddetli geçimsizlik ve kıskançlık nedeniyle anlaşmalı ayrılmak istediği öğrenilirken, kızları yaz'ın velayeti, 10 milyon dolar ve londra ile i̇stanbul'dan ev istediği konuşuluyor. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım'ın 8 yıldır birlikte olduğu eşi gonca çelikkıran'dan boşanacağı iddia edildi ancak yıldırım bu iddiaları yalanladı.

Diego'nun eşi, Aziz Yıldırım'ı çıldırttı! - Tüm Spor Haber
Diego'nun eşi, Aziz Yıldırım'ı çıldırttı! - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
Yıldırım fenerbahçe spor kulübünde reklam müdürü olarak çalışan gül çelikkıran'ın kardeşi olan gonca'yı görür görmez etkilendi. Çelikkıran'ın şiddetli geçimsizlik ve kıskançlık nedeniyle anlaşmalı ayrılmak istediği öğrenilirken, kızları yaz'ın velayeti, 10 milyon dolar ve londra ile i̇stanbul'dan ev istediği konuşuluyor. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eşi gonca çelikkıran'dan boşanacağı öğrenildi.

Yıldırım\'ın oy pusulasını sandığa kızı yaz attı.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ülker stadyumu şükrü saraçoğlu spor kompleksi maraton fenerium mağazasının alt katında yer alan fenerbahçe düşyeri deneyim kulübü'nde eşi ve kızıyla birlikte etkinliğe katıldı. Aziz yıldırım'ın eşi gonca çelikkıran kimdir, kaç yaşında?.fenerbahçe başkan adayı aziz yıldırım, seçimde oy kullanmaya eşi gonca çelikkıran ve kızı yaz ile. İlköğretim ve orta öğretim eğitimini düzce'de tamamlayan yıldırım, düzce'nin küçük çaplı takımlarından biri olan. 30 yıllık eşi yıldız yıldırım'dan 2010 yılında ayrılan aziz yıldırım, ikinci evliliğini 12 mayıs 2011 tarihinde gonca çelikkıran ile yaptı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url