41+ Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Eşi Gif

41+ Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Eşi Gif. Tekirdağ valisi aziz yıldırım, muş valisi iken eşi selma yıldırım'ı çağın amansız hastalığı olan kanser nedeniyle kaybetmişti. Fenerbahçe spor kulübü başkanlığını rekor farkla ali koç'a kaptıran aziz yıldırım oylaya katılan genç eşi gonca yıldırım ile yeniden gündemde.

aziz yıldırım kimdir aziz yıldırım eşi kimdir
aziz yıldırım kimdir aziz yıldırım eşi kimdir from img.fotospor.com
15 temmuz 2016'da afyon'da 1 aylık valiyken, şimdi tekirdağ'da valilik yapan aziz yıldırım ile çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. 4 ay önce eşini kaybetmiş. Milli eğitim bakanlığı tarafından yapılan çağrıyla, tüm türkiye ile eş zamanlı olarak tekirdağ'da okullarda i̇stiklal marşı okundu.

Eski afyonkarahisar valisi, halen muş valisi olan aziz yıldırım'ın.

Fenerbahçe spor kulübü başkanlığını rekor farkla ali koç'a kaptıran aziz yıldırım oylaya katılan genç eşi gonca yıldırım ile yeniden gündemde. Tekirdağ valisi aziz yıldırım eşiyle birlikte gece yarısı 2019'un son bebeklerini ziyaret ederek altın tekirdağ valisi ve eşi güllühan yıldırım ile birlikte yılbaşı ziyaretleri ve denetimleri gerçekleştirdi. Teki̇rdağ vali̇si̇ azi̇z yildirim oldu valiler kararnamesiyle muş valisi aziz yıldırım, mehmet ceylan'dan boşalan. Afyonkarahisar'ın başarılı ve sevilen valilerinden olan sn.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url