Download Filyos Kalesi PNG

Download Filyos Kalesi PNG. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur.

Zonguldak, Turkey Tourist Guide: Most Interesting Sights
Zonguldak, Turkey Tourist Guide: Most Interesting Sights from www.dogadatatil.com
Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur.

Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur.

Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde ulaşım: Filyos kalesi ve teion antik şehri, iç içe geçmiş iki ayrı yer aslında. Romalılar döneminde yapıldığı düşünülen filyos kalesi, denize hâkim bir burun üzerine kurulmuş eşsiz bir görsel şölene ev sahipliği yapmaktadır.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url