Download Zonguldak Filyos Liman Projesi Gif

Download Zonguldak Filyos Liman Projesi Gif. Yüzde 80 civarında tamamlanmış durumda. Zonguldak, bartın ve karabük üç ilin ortasında.

Zonguldak için buluştular… | ÇINAR MEDYA ZONGULDAK ...
Zonguldak için buluştular… | ÇINAR MEDYA ZONGULDAK ... from www.cinarmedya67.com
Filyos projesi'nin liman, endüstri ve serbest bölgeden oluşan çılgın proje olduğunu söyleyen başkan demir, projenin ortalama 12 bin kişilik istihdam potansiyeli filyos limanı; Bakan karaismailoğlu, zonguldak'ın çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesinde yapımı devam eden filyos limanı ile mithatpaşa tünelleri ve çaycuma havalimanı ile ilgili olarak zonguldak valisi erdoğan bektaş'tan bilgi aldı. Filyos vadisi projesi, bölgede ekonomik kalkınmayı tetikleyecek, bölgenin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmasını ve yatırım çekmesini sağlayacak en önemli projedir.

Filyos vadisi projesi kapsamında yapımına başlanan filyos limanı nedeniyle bölge ekolojisi geri dönüşü olmayacak bir şekilde zarar görecek.

Zonguldak filyos limanı projesi zonguldak ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı m. Karaismailoğlu, filyos limanı'nı yakından ilgilendiren bir diğer proje olan mithatpaşa tünellerini de incelediklerini anımsatarak, tünellerin bölge ulaşımının rahatlaması ve gelişmesi açısından öneminin çok büyük olduğunu ifade etti. 'fi̇lyos li̇mani, anahtar öneme sahi̇p' zonguldak ticaret ve sanayi odası başkanı metin demir, filyos projesi'nin sadece kent için değil batı karadeniz için de büyük öneme sahip olduğunu söyledi. Bu sayede, karabük ve bartın gibi illerin de kalkındırılması hedefleniyor.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url