View Filyos Vadisi Projesi Gif

View Filyos Vadisi Projesi Gif. Filyos projesi karadeniz bölgesi'nin istihdam, ekonomi gibi yönlerden karadeniz'in gap'ı olarak görülüyor. Filyos vadisi projesi, bölgede ekonomik kalkınmayı tetikleyecek, bölgenin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmasını ve yatırım çekmesini sağlayacak en önemli projedir.

FİLYOS PROJESİ BAŞLIYOR | Karabük Haber, Karabük Haberleri ...
FİLYOS PROJESİ BAŞLIYOR | Karabük Haber, Karabük Haberleri ... from karabukgundem.com
İçerisinde filyos limanı, filyos endüstri bölgesi, filyos serbest bölgesi ve serbest bölge gelişme alanı'nı barındıran bu yatırım havzası filyos vadisi projesi olarak adlandırılmaktadır. Filyos vadisi projesi türkiye'nin 3 en büyük limanı olacak! 30 aralık 2020 çarşamba 17:00.

Filyos vadisi projesi anadolu bayram gazetesi köşe yazarı olan derya akbıyık bugünkü yazısında zonguldak'ın filyos bölgesi'nde hayata geçirilmesi planlanan filyos vadisi projesinden bahsetti.

Bakka tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Son dakika filyos projesi haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Filyos vadisi mega projeleri batı karadeniz ekonomi. İçerisinde filyos limanı, filyos endüstri bölgesi, filyos serbest bölgesi ve serbest bölge gelişme alanı'nı barındıran bu yatırım havzası filyos vadisi projesi olarak adlandırılmaktadır.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url