25+ Aziz Yıldırım'ın Yeni Karısı Pictures

25+ Aziz Yıldırım'ın Yeni Karısı Pictures. Evliliklerinin hemen ardından yaşanan şike sürecinden dolayı eşi gonca hanımdan bir yıl uzak kalan f.bahçe başkanı aziz yıldırım ilk kez bir maça eşiyle birlikte gitti. Düşyeri çocuk deneyim kulübü kurucusu ayşe şule bilgiç de bu kulübün başkan aziz yıldırım'ın düşü olduğunu belirterek, aziz başkan'ın bir düşüydü burası.

Aziz Yıldırım'ın adaylığı için şok sözler! - Son Dakika ...
Aziz Yıldırım'ın adaylığı için şok sözler! - Son Dakika ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Ayrca aziz yıldırım'la ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Ayşe şule bilgiç ise projenin başkan aziz yıldırım'ın bir hayali olduğunu ve kendisinin projeye önemli destek verdiğini dile fenerbahçe şampiyon olsun. şeklinde yazarak, yeni yıl dileğinde bulundu. Müzik çok ağır drama ama bağımlılık yaptı açmadan duramıyorum.

Öte yandan başkanlık dönemi içinde 2 kez resmi olarak istifa eden yıldırım, camiadan gelen baskılarla yeniden aday olup olağanüstü genel kurullarda güven tazeledi.

Eski fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım ile kulüp yöneticilerinden ali cenk başak'ın, yakın. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım'ın babası şefik yıldırım, eşini öldürdüğü gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım'ın kendisinden 23 yaş küçük eşi gonca çelikkıran'dan boşanacağı iddiası geçen. 2011 yılında çırağan sarayı'nda evlenen aziz yıldırım ile gonca yıldırım çelikkıran'ın boşanacakları yönünde çıkan haberleri aziz yıldırım yalanladı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url