38+ Sultan Abdülhamit Han Kimdir Gif

38+ Sultan Abdülhamit Han Kimdir Gif. Hangi dönemde yaşadı, osmanlı'yı hangi dönemlerde idare etti, en önemli icraatları nelerdir, kendisine niçin suikastlar düzenlendi? Osmanlı padişahı sultan abdülmecid'in oğlu olan abdülhamid han, 21 eylül 1842 yılında i̇stanbul'da doğdu.

Abdülhamid Han Sözleri - En Güzel, Kısa, Resimli ve Özlü ...
Abdülhamid Han Sözleri - En Güzel, Kısa, Resimli ve Özlü ... from www.neoldu.com
Sultan i̇kinci abdülhamit, 21 eylül 1842 tarihinde i̇stanbul'da doğdu. Sultân abdülhamid hân, osmanlı padişahları arasında en uzun süre tahtta kalanlardan biridir; İlber ortaylı abdülhamit han'ı nasıl anlatır?

Sultan abdülhamid han daima milletini vedevletini düşünmüştür denge siyaseti güderek osmanlı'nın ömrünü uzatmıştır devleti dağılmaktan kurtarmıştır.

Abdülhamid kimdir trt 1'de payitaht abdülhamid adlı yeni bir dizinin başlamasının ardından vatandaşlar sultan i̇kinci abdülhamid kimdir sorusuna yanıt aradılar. Başrollerini bülent mezarı, büyük babası için divanyolu'nda yaptırılmış sultan ii. Aşağıdaki bağlantı adresleri sultan i̇kinci adülhamit han sevenleri için hazırlanmış olup hayatı kişiliği,yapmış olduğu hizmetler,yenilikler,atılan iftiralara cevaplar yer almaktadır. Abdülhamid han'ın tahta geçtiği esnada en üst seviyede devlet idaresinde bulunanlardan, hüseyin avni paşa, midhat paşa ve osmanlı sultanı padişah 2.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url