16+ Mehmet Ali Erbil Babası Kim Gif

16+ Mehmet Ali Erbil Babası Kim Gif. Babası sinemacı olduğu için genç yaşta dublajla da tanıştı erbil ve shrek adlı beğeni ile izlenen animasyon filminin eşek karakterini seslendirdi. Usta oyuncu ve sunucu ile ilgili tüm merak ettiğiniz soruların cevabını sizler için derledik.

Yasmin Erbil, evinde tedavi gören babası Mehmet Ali Erbil ...
Yasmin Erbil, evinde tedavi gören babası Mehmet Ali Erbil ... from www.haber16.com
Babasının dedesi 1835 yılında erbil'de doğmuş, sonradan i̇stanbul 'a göç etmiştir ve menemen olayı na karıştığı için idam edilmiştir. Mehmet ali erbil'in, annesi yurdagül eken babasından boşanıp bir subayla evlendiğinden i̇stanbul'da başlayan ortaokul hayatı, balıkesir'de devam edererk, ankara'da bitti. 14 yaşına ve lise çağına geldiğinde, üvey baba yanında daha fazla kalamayacağı anlaşılınca yatılı okul formülünde karar kılındı.

Ali sunal ve unutulmayacak babası.

Tiyatro ve sinema sanatçısı saadettin erbil oğlu olan ünlü şovmenin babası 1835 yılında erbil'de doğmuş sonradan i̇stanbul'a göç etmiştir. Baba mesleğini seçerek tiyatro eğitimi almaya karar veren mehmet ali erbil 1970 yılında ankara devlet konservatuarı tiyatro yüksek bölümü'ne girmiş ve mezun olduktan sonra da ankara devlet tiyatrosu'nda çalışmaya. İstanbul maslak'taki özel bir hastanede göğüs boşluğunda kan toplanması nedeniyle ameliyat edilen mehmet ali erbil'in tedavisin. Babası sadettin erbil de mehmet ali erbil gibi tiyatro ve sinema oyuncusudur.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url