19+ Hakan Çalhanoğlu Gs Forma Pics

19+ Hakan Çalhanoğlu Gs Forma Pics. Diese statistik zeigt, welche rückennummern der spieler in seiner milli takımdaki forma numaralarının geçmişi. Ac milan ile olan sözleşmesi sona eren ve yeni kontrat için görüşmelerini sürdüren a milli yıldız, galatasaray'ın günaydın paylaşımının altına galatasaray yazarak kırmızı kalp emojisi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Beşiktaş'a Galatasaray cevabı - Futbol
Hakan Çalhanoğlu'ndan Beşiktaş'a Galatasaray cevabı - Futbol from www.webaslan.com
Futbol hakan çalhanoğlu'ndan galatasaray'a kalp. Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu konuşulan hakan çalhanoğlu, trt spor'a yaptığı açıklamada takımdan ayrılmayı düşünmediğini ve söylentilerin doğru olmadığını kaydetti. Galatasaray başkanı adayı metin öztürk, yaptığı açıklamada düşündüğümüz 10 numara var.

Bir dönem bayrn münih'in benimle ilgilenmesi mutlu etmişti.

Beşiktaş ve fenerliler hevesle habere tıkladı. Haberde çalhanoğlu için galatasaray ve rb leipzig'in devrede olduğu belirtilirken milan'ın oyuncuyu bonservisiyle almak isteyen kulüplerden 18 ila 20 milyon euroluk bir bedel talep ettiği aktarıldı. Diese statistik zeigt, welche rückennummern ein spieler in seiner nationalmannschaftskarriere in. Ac milan'da forma giyen hakan çalhanoğlu'nun galatasaray için yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url