View Amasra Salatası Kaç Çeşit PNG

View Amasra Salatası Kaç Çeşit PNG. Coğrafi işaretle tescillenmesiyle amasra'ya özgü salatanın adını ilçemizle birlikte yaşatacağız. Marulrokayeşil soğanhavuçturpkara lahanamaydanozlahanakornişon turşusirkenar ekşisisumaklimontuzzeytinyağı, marul, roka, yeşil soğan, havuç, turp, kara lahana, maydanoz, lahana, kornişon turşu, sirke, nar ekşisi, sumak, limon, tuz, zeytinyağı.

AMASRA SALATASI | 360sanalturbartin
AMASRA SALATASI | 360sanalturbartin from 360sanalturbartin.com
Amasra salatası, hem malzemeleriyle hem de görünüşüyle gözü dolduran zengin içerikli bir salata çeşidimizdir. Amasra salatası amasra'nın simgesidir.öyleki amasra'nın meşhur balık tavasının bile önüne geçmiştir.salata. Biz de üçüncü kuşak olarak bu mirasa sahip çıkmak ve kuşaktan kuşağa aktarmak istiyoruz. nusret aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Amasra salatası dedelerimizden bizlere miras.

Büyük liman'da yer alan mavi yeşil balık restoranı da yine amasra salatası ve taptaze balıkları ile çok güzel. 1 porsiyon amasra salatası kaç kalori?1 porsiyon amasra salatası 128 kaloridir. Şimdi hazırladığımız salata amasra salatası görüntüsüne kavuşmuş oldu. Biz de üçüncü kuşak olarak bu mirasa sahip çıkmak ve kuşaktan kuşağa aktarmak istiyoruz. nusret aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url