Download Abdulhamitin Torunu PNG

Download Abdulhamitin Torunu PNG. Kuşak torunu orhan osmanoğlu, dedesinin 'garibanların sultanı' olduğunu savunurken sahip çıkılmadı. Abdülhamit'in torunu nilhan osmanoğlu, kendisi hakkında çirkin ifadelerde bulunan müjdat gezen ve yılmaz özdil'e dava açacağını açıkladı.

Sultan II. Abdülhamid 129 yıl önce yaptırmıştı... Tarihi ...
Sultan II. Abdülhamid 129 yıl önce yaptırmıştı... Tarihi ... from i.turkgun.com
Abdülhamid'in torunu orhan osmanoğlu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda osmanlı padişahlarını eleştirenlerden kendi dedelerinin yaptıklarını belgelemelerini istedi. Abdülhamit'in torunu nilhan osmanoğlu, kendisi hakkında çirkin ifadelerde bulunan müjdat gezen ve yılmaz özdil'e dava açacağını açıkladı. Abdulhamit'in torunu olan nilhan osmanoğlu ile ilgili bir konu konuşuldu.

Abdülhamid'in torunu nilhan osmanoğlu'na hakaret davasından müjdat gezen'e beraat kararı halk tv'de yılmaz özdil'in programına telefonla bağlanan müjdat gezen, abdülhamid'in torunu nilhan.

Abdülhamid'in torunu şehzade abdülhamid kayıhan osmanoğlu biz veraset davası açtık 'malları istesek türkiye'yi almamız lazım'. Sonuçta bu bize kalan bir miras. 2'nci abdülhamid'in 4'üncü kuşak torunu abdülhamid kayıhan osmanoğlu, 1osmanlı'nın torunlarını görmüyorlar. 1900'lerin şartlarında milletin gösterdiği yüceliği anlayamamışlar.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url