View Cengiz Topel Otopsisi Raporu Background

View Cengiz Topel Otopsisi Raporu Background. Uçağının yara alması ile ilgili olarak iki varsayım öne sürülmektedir. Şehidin cesedi, 11 ağustos 1964'te uluslarası kızıl haç'tan mr.boisser ve mr.

Kavlak: "Son Bilirkişi Raporunu Kabullenmiyoruz" - Son Dakika
Kavlak: "Son Bilirkişi Raporunu Kabullenmiyoruz" - Son Dakika from foto.sondakika.com
Hakkı cengiz topel cesedin kimliğini tanıyan şahıs: Topel'in çeşitli uzuvlarını kesmiş, ezmiş, darp etmiş, iç organlarından bazılarını da çıkarmıştır. Cengiz topel, 1964'te türk hava kuvvetleri'nin kıbrıs'ta gerçekleştirdiği uyarı uçuşunda rum topel'in otopsi raporu ise rumlar tarafından yapılan işkenceyi ortaya serdi.

Cengiz topel, 1964 yılında türk hava kuvvetlerinin kıbrıs'ta yaptığı uyarı uçuşu sırasında, uçağı rum uçaksavarlar tarafından vurulan pilot yüzbaşıdır.

Cengiz topel, 1964 yılında türk hava kuvvetlerinin kıbrıs'ta yaptığı uyarı uçuşu sırasında, uçağı rum uçaksavarlar tarafından vurulan pilot yüzbaşıdır. İşte rumların işkenceyle şehid ettiği cengiz topel'in doktor raporu : Bunun ile birlikte tüm bilirkişilik hizmetleri geniş bir şemsiye altında toplanacak olursa, bu şemsiyenin adını adli bilimler. Cengiz topel'in uçağı yara almış ve kendisi paraşüt ile atlamak zorunda kalmıştır.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url