18+ Şevval Sam Sevgilisi Sarp Maden Background

18+ Şevval Sam Sevgilisi Sarp Maden Background. Şevval sam, 11 yıldır aşk yaşadığı müzisyen sarp maden'le kamera karşısına geçti. Ünlü şarkıcı şevval sam, uzun yıllardır müzisyen sarp maden ile aşk yaşıyor.

Şevval Sam 11 yıl sonra kural bozdu! Sevgilisi Sarp Maden ...
Şevval Sam 11 yıl sonra kural bozdu! Sevgilisi Sarp Maden ... from i.medyatava.com
Şevval sam, fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştı. Ünlü sanatçı leman sam'ın kızıdır. Telefonla konuşan sam sakinliğini korurken maden, öyle birden çekilir mi?

Sevgilisi sarp maden ile samimi bir şekilde çekildiği fotoğrafını paylaşan şevval sam'a binlerce beğeni gelirken iki ünlünün hayranları da fotoğrafa çok sayıda yorum gönderdi.

Yasak elma dizisinin başrol oyuncularından şevval sam'ın 11 yıldır ilişki yaşadığı sevgilisi yeniden gündem oldu. Sevgilisi çaldı, ünlü oyuncu söyledi. Sarp maden ile caz, doğaçlama, gitar ve yer aldığı projeler üzerine 31 mayıs 2017 medyascope.tv'ye. Sözcü'den mustafa deryahan'ın haberine göre sevgilisiyle birlikte kahve keyfi yapan şevval sam, gazetecileri fark edince oturduğu yerden kalkıp sevgilisi sarp maden'le görünmek istediğini belirtti ve magazin muhabirlerine beni tek çekin diye ricada bulundu.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url