View Mehmet Ali Erbil Eski Eşleri Doğum Günü Background

View Mehmet Ali Erbil Eski Eşleri Doğum Günü Background. Mehmet ali erbil ilk evliliğini 1980 yılında muhsine şehnaz kamiloğlu ile yaptı ve 1982 yılında kızı sezin dünyaya geldi. .girecek olan mehmet ali erbil'in yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınmasının ardından eski eşleri bu doğum günü kutlamasına erbil'in çocukları sezin, yasmin ve ali sadi de katılacak.

Mehmet Ali Erbil Doğum Gününü Eski Eşleriyle Kutladı ...
Mehmet Ali Erbil Doğum Gününü Eski Eşleriyle Kutladı ... from www.aktuel34.com
Erbil'i doğum gününde eski eşleri nergis kumbasar ve tuğba coşkun da yalnız bırakmadı. Mehmet ali erbil, evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmıştı. Kutlamaya erbil'in eski eşleri nergis kumbasar ve tuğba coşkun da katıldı.

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan ünlü şovmen mehmet ali erbil, 8 şubat'ta 64 yaşına bastı.

Yeniköy'deki evinde yeni yaşını kutlayan mehmet ali erbil, aynı masada olduğu eski eşleri ile pastasını üfledi. Benim doğum günüüm ocak ayındaydı, bir tane hediye almadı. Erbil'i doğum gününde eski eşleri tuğba coşkun ve nergis kumbasar yalnız bırakmadı. Doğum günü dolayısıyla sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflarda erbil'in, eski yeniköy'deki evinde yeni yaşını kutlayan mehmet ali erbil, aynı masada olduğu eski eşleri ile pastasını üfledi.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url